Fiberpriset Fiberpriset!

25 oktober, 2008

Fiberpriset 4.0 – Ola Larsmo

Filed under: Fiberpriset 4.0 — fiberpriset @ 15:57

Fiberpriset 4.0 tilldelades Ola Larsmo.

Fiberpriset 4.0 ges till Ola Larsmo för det arbete han har gjort under alla år, alla skrivna ord, alla tänkvärda artiklar. För att han aldrig ger upp, för att han kämpar vidare även om vinden hårdnar. Han drar ner hatten lite mer, och om det behövs tar ett rejält tag i brettet. Och möter han de som inte förstår tar han ett djupt andetag och lyckas på något finurligt sätt få folk att förstå utan att själv gripas av panik.
Priset delades ut på Internetdagarna 2005 som hölls i Stockholm den 25-26 oktober 2005.

Inga kommentarer »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment

Powered by WordPress